Vintern kom med ett brak här. Runt nollan har det varit ett tag och Nils har haft krupp. Två nätter. Tack och lov för att det inte blev längre. Och idag är jag hemma för att jag varit uppe hela natten och justerat mitt blodsocker. Riktig kaosnatt och då kommer migränen som ett brev på posten. Nu börjar det dock släppa.

Jag har sååååå mycket att göra på jobbet men skjuter upp det hela tiden. Funderar på vad som händer med Blondinbella, hur hon mår och vilken härva det verkar vara.

Ska stöda och börja julbaka. Vi ska ha jul hemma hos oss och bjuda på ett riktigt svenskt julbord. Lussebullar ligger redan i kylen och pepparkakor bakade vi med några vänner igår.

Vi håller också på att renoverar hela övervåningen. Är mycket kvar men ändå är vi på slutet.

Så jag borde, städa eller måla eller baka eller jobba, sitter och ser julfilmer på Netflix istället.