Jag är mer och mer proffsig på att resa. Alltså med barn. Eller med Nils. Har ju alltid varit ett proffs i största allmänhet…

För ett år sedan lite drygt tipsade jag er om handbagage med en ettåring minns att jag tyckte att jag var såååå omständig som packade ner två ombyten till Nils men det första som hände var att han bajsade ned sig. Kanske lite resnerver…

iPad och hörlurar är fortfarande med. Nu med mer spel och klickgrejer än tidigare. Har också ett litet ställ för iPad jag fått som reklam som är perfekt.

Den plastiga saken är en neccessär (?) Som Nils får fylla själv med leksaker. Det blir en lagom mängd grejer. Just den här resan rymmer den bilar och en liten ficklampa så Nils kan leka tandläkare och leta flugor i min mun.

Pixiböcker är typ det bästa jag vet. Ett gäng följer med. Ofta olika varje gång men någon favorit tror jag varit med varje resa. Nils favvo just nu är om tokiga Bo som dammsuger med sin pappa.

Till mig tar jag med anteckningsbok och penna eftersom att jag i någon form av utopi hoppas få tid att skriva. Samt en pocketbok, men hade inte valt än när jag tok bilden.

En liten portmonnä med mina svenska kort och pengar och en med Ipren och hårsnoddar och sånt viktigt. Samt hörlurar.

Filt har jag också alltid i handbagaget. Denna gången en i ull. Inte för att jag tror det blir kallt utan för mysfaktorn så att Nils kanske kanske kanske slumrar en stund.

Nils vill också bära sin egen väska. Så han har med sig sin ryggsäck som innehåller hans två älsklingar. Den ska ju helst inte vara för tung för hans rygg, dessutom tycker han att det är så där roligt att bära den om den blir för tung.

Fika har vi också alltid med. Både för min och Nils skull. En burk med mango och en liten påse chips är en klassiker för oss. Och så vatten.