Girlytalk

Jävla skit!

Igår märkte jag att min tand som jag lagat och lagat gått sönder igen! Är så besviken på tandläkaren som “lagat” min tand och helt ärligt förstört den så till den milda grad att en del av den ramlade ut igår kväll när jah borstade tänderna! Blä!!!

Fick tips om en bra tandläkare av min kollega och fick ett trevligt bemötande när jag ringde dit. Har en tid redan imorgon! Har ångest över att gå dit. Både för allt strul som varit med den här tanden (och andra tänder) men också för att jag skäms över hur dåliga tänderna är efter allt kräkande. Löjligt jag vet men det känns skamligt att ha dåliga tänder, typ som om jag är dum i huvudet och inte borstat dem.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.