Girlytalk

Boktips: You had me at hello – Mhairi McFarlane

McFarlane är en av mina Absoluta favoritförfattare när det kommer till chicklit just för att hennes böcker innehåller den där feministiska undertouchen och där det känns som om huvudpersonen är en “vanlig” kvinna och inte en fotomodell fast hon inte vet om det.

You had me att hello är den första av McFarlanes böcker jag läste och nu har jag läst den en gång till.

Den hör boken behandlar något jag funderar på i perioder och jag tror inte jag är ensam. Då tänker jag att jag skulle ha blivit tillsammans med killen jag var ihop med på universitetet ett tag, vi hade inget jätteallvarligt förhållande alltså hade vi inte så stora problem. Jag tänker mig att vi inte skulle ha problem nu heller även om vi hade barn, hus, jobb och vardag att få ihop. Vilket så klart är en lögn. Tänker dessa tankar en gång per pms, minst!

Det är en härlig bok. Positiv och fartfylld. Förutsägbar i det stora hela men jag älskar dialogerna och att huvudpersonen har massa skin på näsan. Och så är jag en riktig sucker för lycklig slut!

Här kan du köpa boken. Och här kan ni läsa vad jag skrev om boken för tre år sedan.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.