Girlytalk

Gotland: hemmahäng och själsö bageri

Iom att jag var matförgiftad under natten tog vi det lugnt hemma på förmiddagen. Jag halvsov och parerade blodsocker.

Sedan tog vi bilen och körde mot själsö bageri. Men först stannade vi på Toggas Antik. Så himla fin speciellt om man söker saker till huset typ beslag, handtag och fönster. Välsorterat och rent. Tyvärr fick jag snabbt gå ut igen då mitt blodsocker störtdock.

Så vi fortsatte till säljö bageri och det var verkligen en himmelsk plats på jorden. Otroligt gott fika! Och en fantastisk utsikt.

Det fanns sandlåda och leksaker för yngre barn och pingisbord med boll och rack för äldre barn eller vuxna som känner sig som barn kanske.

Sedan lurade vår gps oss runt typ hela Gotland när vi skulle till Ica maxi. Jag hade piggat på mig så pass att jag tom orkade laga mat. Och sedan åkte V iväg för att se tornerspelen på medeltidsveckan och jag och Nils hängde hemma. Han med plattan och jag med en bok.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.