Girlytalk

Osprey Questa

Det tog ett år för mig och en rejäl bonus från min arbetsgivare innan jag köpte en ny ryggsäck. Min gamla är toppen bra men lite för liten nu när vi har barn och jag önskade en med fler fack för bättre ordning. Det blev en Osprey Questa och jag är väldigt nöjd.

Den rymmer allt vi behöver för en dag på språng. Blöjor, extra kläder, badkläder, handdukar, vattenflaskor, fika osv. Den har fack på sidorna som ni ser, där kan vi ha vattenflaskor för att lätta kunna dricka tex när vi vandrar. Den har både bröstrem och midjerem.

det mindre facket är fullt av olika fack! Love it! Älskar att organisera och ha koll på små saker. Annars ligger de bara på botten och jag blir irriterad för att de är borta.

även det stora facket har mindre fack. Två med blixtlås och Två för datorer eller iPad. Nu har jag sällan med mig dator och använder facken för annat istället men det går ju också bra.

Anledningen till att det blev just den här, förutom facken, är att den är anpassad för kvinnor. Jag som är storlek kort uppskattar ofta att det finns ryggsäckar som är anpassade just för korta ryggar.

Den här kommer få följa med på många spännande äventyr och det ser jag verkligen framemot.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.