Girlytalk

Choklad!

Sommaren är ingen choklad-period för mig, det är lixom inte då suget sätter in utan mer på hösten med en kopp te. Men här om dagen hittade jag två chokladkakor som såg för läckra ut för att motstå:

Jag älskar mintchoklad eller egentligen choklad med någon fräsch smak typ hallon. Men mint och havssalt hittade jag i de här utförandet.

De var verkligen superkrämiga, något som jag verkligen uppskattar hos choklad, de hade också bara en hint av mint och salt så de var riktigt smaskiga även om en bit eller två räckt gott för mig.Jag hittat inte att det finns att köpa i Sverige men den finns här och kanske på någon chokladbutik någonstans.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.