Girlytalk

Badplatser i Stockholm:

Tjena vad varmt det var i Stockholm! Jag blir skrämd av skogsbränderna och ledsen när jag hör om torkan men njöt ändå efter den långa vintern och den kalla våren vi hade. Det är ju ljuvligt att aldrig behöva ha med sig tröja och hela tiden fundera på vilken glass man ska äta. Vi provade några olika badställen jag tänkte tips om:

Rösjöbadet:

En dag tog vi oss kommunalt till rösjöbadet i Sollentuna. Det ligger vid en sjö och där finns camping med kiosk och toaletter. Det var ganska lite folk och väldigt rent och fräscht. De hade typ sladdat stranden (gissar på att någon ska visa hur mycket användning man kan ha av sin nya fyrhjuling). Varmt i vattnet och bra med bryggor som gräns för det djupa. Framemot eftermiddagen blev det kanske lite väl roligt att springa runt på bryggorna men annars var det ganska lugnt.

Ängbybadet:

Vi återupplevde också mina barndomsminnen på ängbybadet i Bromma (var ni också här, Ika?). Ängbybadet har också en camping med kiosk och toaletter men jag upplevde ängbybadet som både trängre och mer skräpigt. Om det är som när jag var ung så är det barnfamiljer på dagen och tonåringar på nätterna som kanske gör det lite extra skräpigt.

Mer badtips på måndag.

0

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.