Girlytalk

När hände detta?

Vi är med några vänner? Fd vänner? Jag vet inte riktigt.

De beter sig som tonåringar. Äter för mycket, eller lixom hela tiden. Maten tar slut och de köper inget nytt. Ligger i soffan hela förmiddagen.

De får mig att känna mig utnyttjad. De skryter om att de inte köpt något till sitt barn men lånat massor av oss utan att tacka. Vi hade ingen att få eller låna av så de snyltar på de tusentalskronor vi köpt saker för. De hade inte ens med sig kläder till bäbisen utan ville låna “nästa storlek” av oss.

Jag orkar inte vara trevlig. Ge råd eller bli avspisad när jag frågar om de vill ha hjälp. Jag orkar inte med deras inaktivitet eller oförmåga att planera.

Jag känner mest bara att vi nog inte är vänner längre. Och det är en sådan ledsam känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.