Vi sov bara i London en natt så då valde vi att bo supercentralt på hotell istället för vänner och valet föll på the California. Mest för läget, det ligger typ 2 min promenad från King’s Cross. Perfekt läge både då vi kom med tåg norrifrån och åkte underground till flygplatsen men också för att ta sig runt med tunnelbana i London.

Personalen på hotellet var fantastisk! Precis så service-inriktade och trevliga som man önskar. Rummet var enkelt men rent och snyggt och det fanns gott om golvyta för Nils att springa på.

Jag gillade också inredningen eller hela stilen på hotellet. En lite twist typ som att receptionen var en Borg av resväskor eller vårt rum som såg ut så här:

IOM läget vid stationen var jag lite orolig dör att störas av ljud men det var inget problem för oss. Det var också separat dusch och toalett vilket jag uppskattar på hotell. Bra tryck och varmvatten i duschen också.

Frukosten var över förväntan med både varm och kall mat. Yoghurt, frukt, flingor, bröd, pålägg, äggröra, bacon, korv och juicer. Kaffe och te så klart!

Rekommenderar the California varmt!