Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

En av världens sämsta flygplatser?

Vi flyger ju runt en del och har spenderat alldeles för mycket tid på Arlanda. Och jag måste ändå få säga att Arlanda är en av de sämsta flygplatserna jag varit på. Eller…

Flygplatsen är ju jättefin. Ren och fräsch. Jag älskar lekplatserna som finns både i terminal fyra och fem. Butikerna känns helt okej, även om jag typ aldrig shoppat där. Älskar pocket shop som finns i varje hörn och ett varierat utbud av caféer.

Men servisen är under all kritik!!! Personalen är så otrevliga, jämt! Oavsett om jag reser själv med spädbarn, vagn och väska så får jag noll hjälp eller ett leende när jag svettande springer efter en 1 åring på väg åt andra hållet…

sist vi åkte från Arlanda var vi fyra vuxna och ett betalande barn. Vi hade tre väskor att checka in samt en resevagn. Det var bagagekaos och långa köer som det alltid ör på Arlanda men personalen som inte hade tid att hjälpa oss suckade åt att förutom vagn hade vi ett paket blöjor i vagnväskan…. uppenbarligen försökte vi inte smuggla med en extra väska utan detta var typ Nils ordinarie väska. Varför är svenskar så oförmögna att ge bra service? Är det för att vi inte dricksar? Varför kostar vi aldrig på oss det lilla extra?Tänka sig jag har ju skrivit om detta förut.

4 kommentarer

 1. Jag är beredd att hålla med! Läste ditt inlägg och tänkte, hur illa kan det va? Nu har jag erfarit det själv. Fy sjutton vilka otrevliga människor det finns här. Dick vill jag ge en eloge till SAS personalen i loungen som var väldigt trevliga och service minded!

  • alex

   7 juli, 2018 at 14:02

   Jag hinner aldrig till lounge eftersom att det alltid är problem med bagageinlämningen… ?

 2. Min syrra som rest själv med barn massor av gånger säger precis samma sak!

  • alex

   8 juli, 2018 at 21:56

   Va märkligt! Eller kanske inte. Känns skönt att det inte bara är mig de ogillar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑