Girlytalk

Sommarsko

Jag bär ballerina på sommaren. I München är sommaren längre och ibland har jag andra skor på jobbet men annars har jag ballerina. För mig funkar de bra att gå i, är luftiga och snygga både till jeans, shorts och klänning. Men mina ballerina håller max en sommar.

Jag har alltid köpt billiga ballerina skor för jag tycker både att de luktar svett och går sönder men i mitten av förra sommaren tyckte jag att jag skulle unna mig ett par i skinn.

Det är snart hål under “trampdynan” och jag har ganska breda fötter så även sidan av skon bli nött.

Jag gillar dessa med tunn sula som är eleganta, de sportigare med typ tjockare sula tycker jag inte alla lika mycket om. Hr använder ni andra ballerina? Håller de för er? Vad är det för fel på mig?

0

6 kommentarer

 • Happy

  Jag sliter liksom du hårt på mina skor, därför roterar jag mellan flera stycken. Läste någonstans att skor mår bra av att vila minst en dag mellan användning, för att återfå sin form och torka (om man som jag har fotsvettga fötter). Så jag har flera par, tar bort lukt med bikarbonat emellanåt och använder fotdeodorant från ccs/apoteket.

 • Natalia

  Jag har japansk fotdeo och den är ganska värdelös. Använder torktumlar papper för dålig luft. Men skorna, de slits alltid ut. Det enda som fungerar är att ha flera par skor att variera emellan.

   • Natalia

    Små mjuka pappersservetter som luktar gott. Vet inte om de finns i Sverige. De finns i USA i alla fall. Är superbra att ha i skor när de inte används och även att ha emellan lager när man packar. De ska användas i torktumlaren, man lägger helt enkelt in dom när tvätten ska torkas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.