Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Kill them with kindness

Det finns en person på mitt jobb som jag arbetar nära med. Det är hon och jag som driver ett projekt tillsammans. Jag vet att hon har snackat skit om mig. Om att jag vabbar men också att jag inte är bra på mitt jobb.

Det gjorde ont att hon pratade om vabbandet men att hon tycker jag ör dålig på mitt jobb gör inget för 1) jag tycker hon är dålig på sitt jobb och 2) vi är otroligt olika. Vi har heller inte haft någon tid att lära känna varandra. Utan blev bara inkastade i ett superdåligt skött projekt.

Jag har förutom att påtala vissa konkreta brister hos kollegan till vår överordnad annars bara kört på berömmetoden. Sagt i hennes närvaro (och chefens) att jag uppskattar att samarbeta med henne och att hon är duktig. Och det verkar ha ett resultat. Plötsligt i veckan så smsade hon mig och igår på vår sommarfest fick jag en kram och vi hade ett riktigt trevligt djupare privat samtal.

Jag hade förövrigt flera fina samtal med mitt team och kände att vi för första gången var trevliga och privata med varandra. Så underbart! Och en härlig känsla att gå på semester med.

2 kommentarer

  1. Ditt hjärta är stort Alex 💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑