Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Is på kanalen

Jag får ofta önskemål om att skriva mer om München vilket jag gärna gör men så är foton ett problem. Jag fotar så sällan! Är inte intresserad av att foto eller av bilder så jag glömmer att fota. Bryr mig inte. Men jag tänker nu blo bättre på att skriva om München och låna bilder. Sååååå!!!

I helgen var vi på schlosskanal tillsammans med alla andra i München och njöt av väder. Jag är fortfarande ganska svag men V och Nils åkte spark. Spark är typiskt svenskt och det var stor uppståndelse över vårt coola färdmedel.

Annars var det många som spelade curling, åkte skridskor eller bara promenerade. Dock är jag lite rädd för isar och som ni ser på bilden så var det mycket folk på precis hela isen!

Tyskar är verkligen grymma på att vara ute och aktivera sig. Så härligt, roligt och inspirerande!

2 kommentarer

  1. Gör inte så mycket om det inte är så många bilder tycker jag, det roligaste är att få läsa de personliga reflektionerna, upplevelserna från någon som ser allt lite utifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2018 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑