Girlytalk

New York – Brighton beach

Hur gick det med att jag skulle berätta mer om hur det var att resa till New York med en ettåring? bättre sent än aldrig och nu när jag ligger här med ont i magen och längtar efter våren (som verkar komma imorgon) så tänkte jag tipsa er om att bada i New York. 


Vi var i New York sista veckan i september förra året och hamnade i en värmebölja, vi hade 35 grader varje dag och det var för varmt. Speciellt för Nils. Så en dag tog vi tunnelbanan (B eller Q-tåget till stationen Brighton Beach) i ca 50 min och hamnade 50 meter från stranden. 

Stranden var stängd för säsongen. 


Vilket jag tyckte var roligt och typiskt amerikanskt. Vem kan stänga havet lixom? 

Det var dock en helt underbar dag på stranden för oss. Nils älskade det. Jag älskade det. Vi köpte med oss fika från en kiosk (liten mataffär, kvartersaffär) och hängde på stranden hela eftermiddagen innan vi åkte tillbaka mot staden. 

Vi läste att själva området runt stranden också skulle vara lite häftigt men i våra ögon var det inget speciellt. Dock var det en optimal och smidig utflykt för att komma bort från staden, värmen och den värsta stressen. 

Fler inlägg från mina resor till New York kan ni läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.