Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Typ sjuk

Jag är hemma idag. Min mage funkar fortfarande inte. Mår inte dåligt men får inte i mig något direkt och heller inte någon stabilitet i mitt blodsocker. Det beror säkert på magsjukan som i sin tur ledde till att jag sov pissdåligt hela helgen. Så idag blev jag hemma. Jag har sovit och försökt äta och just nu mår jag bra. 


Lämnade en skrikande bäbis som klängde fast på mig till en fröken på förskolan och det kändes skit. Faktiskt! Trodde aldrig att han skulle bli så arg över att bli lämnad tillsammans med andra barn. Så trots att jag inte mått helt hundra har jag väntat hela dagen på att få hämta honom. Tvingat mig till vila och påmint mig om att jag måste det här, vila och hitta balans igen för att vara en bra mamma. 

Har också kikat på sommarkläder till Nils, åh jag längtar ihjäl mig! Och hittade så myclet färgglatt och fint hos old navy, som är en favoritaffär för mig (älskar bomull och billigt) men fattar inte hur och om de skippar till Europa… varför finns ingen butik här? 

1 kommentar

  1. alex

    23 januari, 2018 at 06:47

    Jodå, nu är jag nog på benen igen. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑