Girlytalk

Vad är det för fel på människor? 

Idag bestämde vi oss för att åka till natur historiska museet. Museet var fullt med människor. Barnfamiljer men också vad som såg ut som fritids. Vi skulle börja vistelsen med lunch i matsäcksrummet och innan vi ens hinner ta fram maten kräks ett barn på typ 8 år. Alltså det sprutar ur munnen på honom. 

Jag antar att han var där med en vuxen men ingen finns där för honom så han böjer sig inte nedåt utan kräks rakt ut. Ingen håller honom om ryggen och vi sprang ut. Jag hoppas vi inte blir smittade!! Vi åkte på second hand istället… 

jag har i alla fall tänt på det här barnet under dagen och undrat va sjutton han gjorde där. Vid magsjukan mår man ju illa/ont i magen/vill inte äta innan så någon måste märkt att han varit sjuk men ändå är han på museum? 

Just när det kommer till magsjukan verkar folk inte fatta varesig symtomen innan eller att man ska vara hemma 48 timmar efter minst! 

För mig innebär magsjukan inläggning på sjukhus så jag blir alltid rädd och upprörd när det kommer till just den sjukdomen. Och tänker ändå att det är lätt att sluta sprida smittan! Stanna hemma! Ta barn som mår illa på allvar! 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.