Girlytalk

Lämna och gå vidare 

Jag är asdålig på att “släppa saker” jag är långsint så inåt helvete och dessutom tycker jag om att engagera nig och se resultat och lösa saker. Så att summera ett år kan vara sjukt jobbigt för mig. 2016 orkade jag inte summera ordentligt, det borde varit det finaste året i mitt liv med Nils födelse men innehöll för mycket skit som jag fortfarande inte kan släppa. 

Men det här året var lättare. Jag älskar att ta fram penna och papper och fundera. Pp det fina men också vad jag lärt mig. Åh! 

Jag använder mig av Year compass och det var hörligt att få se tillbaka på 2017 och drömma om ett ovisst men hörligt 2018. 

Jag övar mig på att släppa taget och sluta älta. Det tar mig ju ingenstans och vidare vill jag ju, speciellt om jag blivit sårad. 

In och gör en kompass ni också, årskrönika kommer runt nyår som vanligt! 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.