Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Var snäll! 

Det är inte första eller sista gången jag blir uppsagd eller slutar på ett jobb. I tisdags blev jag uppsagd och även om jag väntar pp erbjudanden från organisationen så tog jag mig igår tid att uppdatera cv:t och skicka ut några ansökningar. 

Av en impuls ringde jag en fd kollega som jag vet är mellanchef nu och hon blev så glad över mitt samtal. De sökte en person med min kompetens men jag vet inte om det är exakt vad jag vill ha. Hur som så ska vi ses för en intervju. 

Jag och fd kollegan jobbade bara indirekt tillsammans men vi fattade ändå lite tycke för varandra i korridorerna. Så min uppmaning ör att alltid vara snäll, trevlig och åtminstone proffesionell. Det lönar sig i Längden. 

Att kunna ringa upp och säga minns du mig? Är en sådan styrka när det kommer till nya jobb eller tjänster. 

3 kommentarer

  1. Precis, man måste inte bli bästis med alla man jobbar med, men det lönar sig alltid att vara trevlig, lojal och snäll & ödmjuk mot alla i längden. Folk minns det där väldigt tydligt också sen när man inte setts eller hörts på flera år! Man vill inte va den där personen som alla tycker är skön att slippa när man inte längre ska jobba tillsammans! Oavsett om den gäller privata eller jobbrelationer! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑