Girlytalk

Serietips: ozark 

Vi ville se en bra serie och jag läste att ozark var likvärdig breaking bad, som jag tycker ör en fantastisk serie. 

Besvikelsen är ju då så klart stor när jag inte alls tyckte att ozark levererade. Breaking bad lyckad vara en deckar med djupa personlighets skildringar där man både hatar och älskar alla karaktärerna. Det som gör breaking bad extra speciell i mina ögon är att den också är rolig, rolig och spännande! 


Ozark är grå. Kolla på den här bilden! Så är hela serien. Allt är grått, desperat och hopplöst. Och faktiskt inte speciellt spännande men vet ju på något sätt att allt kommer fortsätta vara så där grått… 

ni ger vi oss i kast med strange things, också den på Netflix. Jag är skeptiskt för jag ogillar aliens och obehagliga serier och filmer men v sa “den utspelar sig på 80-talet, hur obehagligt kan den va?!” 

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.