Girlytalk

Boktips: jul i det lilla bageriet på strandpromenaden – Jenny Colgan 

I England känns det som att alla författare ska skriva en jul-bok. Det dryper av böcker som utspelar sig under julhelgen med paket, galna släktingar, massor av snö och allt som hör julen till. 

Den här boken är den tredje och sista delen (enligt författaren) om det lilla bageriet på strandpromenaden och det känns som att hon hemskt gärna ville skriva en jul-bok och därför skrev en. Kvalitén ör inte bra och egentligen inte heller speciellt julig eller mysig. Problemen är många, för många helt enkelt så alla blir för ytliga och hon tappar bort karaktärerna från boken. Så där skulle aldrig xxx göra tänker jag fler gånger och när boken slutar är huvudproblemet fortfarande olöst. 


Men boken har ändå en viss charm och jag älskar jul-böckerna. Det är så mysigt att läsa om andras mys medan vår riktiga jul alltid är mer eller mindre kaos. Charmigt ja, men ibland drömmer jag om en sån där bok-jul. 

Finns att köpa här och här finns en rabattkod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.