Girlytalk

Shoppa i new York

Egentligen tycker jag inte att new York är mitt shopping Mekka. Det kan ju bero på att jag inte gillar att shoppa, att dollarn inte är jättebilligt eller att jag försöker leva lite minimalistiskt när det kommer till kläder men old navy är min bästa affär i USA. Eller nej kanske target. Men old navy har billiga kläder framförallt till barn och så himla bra jeans. Följande saker hoppas jag kunna fynda där: 


Old navy är bara en av många affärer som har en markant skillnad på pojk- och flickkläder. Det tycker jag är tråkigt. Jag gillar allt möjligt och gärna lite färgglatt när det kommer till Nils kläder så jag scannar både pojk- och flickavdelningen när jag söker klädet till honom. 

Jag gillar fortfarande bodys till Nils. Han är liten så det är inte jättesvårt att hitta, tycker det känns så kallt när det glipar vid magen, men snart är de slut på bodys i de affärer vi brukar kolla så tänkte köpa några i lite stötte storlek. 


Pyjamas med fot är svårt att hitta här. Kanske finna det mer i Sverige där det är kallare? Nils vägrar täcke så jag tänker att pyjamas med fot blir perfekt under vintern. Dessutom är det så himla gulligt!!! 


Jag gillade den hår klänningen. Med strumpbyxor kan jag ha den på jobbet, den borde nämligen bli lite löngre på mig som är kort. 

Sedan ska jag köpa college tröjor. Jag har rensat ut alla mina. De köpte jag första gången jag var i USA för tre år sedan så de var välanvända och det syntes. De köpte jag inte på old navy men hittade den här som jag tyckte var snygg: 


Även om jag kollat på nätet innan så tycker jag det är svårt att hitta rätt och exakt samma när jag väl är där. Så jag försöker hålla sinnet någorlunda öppet. Men den hör tröjan alltså!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.