Girlytalk

Serietips: crazy ex-girlfriend 

Jag ser mycket på serier nu. Skyller på att jag är trött, har en läsdepression och har ganska ont i ryggen (spänningar). Och nu har jag hittat en riktig pärla; crazy ex-girlfriend. 

Den här storyn har gjorts i massa tappningar: en kvinna på 30 år stöter på sitt ex från när hon var 16 och bestämmer sig för att vinna tillbaka honom. Alla som försöker vinna tillbaka en person de inte träffat på typ 15 år är i mina ögon ganska galna så ja hon är väldigt galen. 


Det jag gillar med den här serien är att huvudpersonen, ovan i lila, är kurvig. Absolut inte tjock och troligen ganska smal irl men för en tv-produktion kurvig. Det är befriande tycker jag. Att allt inte är trådsmalt. 

Sedan är den rolig. Feministiskt, handlar om kvinnor och himla underfundig. Sedan sjunger de också. Typ 1-2 låtar per avsnitt och de är så sjukt ironiska och roliga. 

Natalia tipsar om en serie här som verkar mysig så den ska jag ge mig på här näst. 

Just det, crazy ex-girlfriend finns på Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.