Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Boktips: vägen till suger maple inn – Louise Miller 

Den här boken är superlättsam och en Superklassisk chicklit! En kvinna som aldrig tror att hon ska bli kär eller stadga sig blir ju så klart det, han krossar hennes hjärta genom ett missförstånd men gissa hur den slutar? 


Det som är mysigt med den här boken är att huvudpersonen är bagare och boken kretsar supermycket kring mat och bakverk. Allt hon bakar eller vad de äter i boken beskrivs i detalj. Ibland är det lite jobbigt för det är mer beskrivning av mat ön av handling men samtidigt är det så hjörndött och skönt att vila ögonen på. 

Absolut ingen blivande klassiker men en mysig bok att krypa ihop i soffan med. Finns bland annat här!

2 kommentarer

  1. Kul med lättsamma boktips! Väntar tills den kommer på ljubdok 😉 Just nu lyssnar jag på De polyglotta älskarna, och det är ju en aningen pretentiös bok så vet inte riktigt vad jag tycker om den, haha.

    • alex

      29 juli, 2017 at 11:00

      Oj den lät verkligen avancerad! Ibland är en väldigt lätt bok just vad jag behöver för avkoppling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑