Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Poddtips: P3 historia 

Jag älskar historia! Jag har alltid gjort det, fick historiska uppslagsverk av min farmor varje gång jag fyllde år i tonåren (ja samma varje gång). 


Att en podd är gjord för SR är automatiskt ett kvalitetsstämpel i mina öron, och den här podden är roligt bra. Välgjorde med bra ljud, behagliga röster och lagom “dramatisering” intressanta personer som man får höra om. Japp jag älskar den! 

Ett kort inlägg med ett konkret tips: lyssna på P3 historia! 

4 kommentarer

  1. Humor!!! Jag har uppskattat den om Marie Antoinette tidigare på egen hand. Innan vi sträcklyssnade tre program i bilen igår! En T + 2 barn som inte är direkt historieintresserade som lyssnade, frågade och förundrades. Hög kvalité, bra produktion och grymma röster. Älskar dem!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑