Girlytalk

Nakenplatser i München 

Det känns som att svenskar, kanske speciellt i USA, har rykte om sig att vara sexuella och frigjorda. Vara nakna mycket. 

Men detta är fel. Tyskarna däremot har en förkärlek för det nakna. I bastun är man män och kvinnor tillsammans och ingen har badkläder eller handduk runt sig. Det kan finnas vissa dagar gör kvinnor pch män men generellt så är det blandat. (Och man hag handduken under fötterna!!! Gu va många utskällningar jag fått pga badkläder och handduken under gumpen!) 

Hur som helst i München finns det naken zoner, alltså platsen där man får vaga naken. De flesta solar där och det är väldigt omdebatterat. Det är nämligen så att dessa platser ligger centralt. I populära parker, vid floden där alla brukade bada.. Ja typ 10 min från centrum. 

 

Personligen har jag svårt att förstå behovet av att vara eller sola naken offentligt. Jag älskar att ta ett nakendopp på vänners mycket avskilda lantställen. Samtidigt har jag heller inte jättemycket problem med att se nakna människor. Fast jag skulle tycka att det var märkligt om Kungsträdgården blev full av nakenfisar… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.