Girlytalk

Sommar i P1: starkt startfält 

Jag har någon form av hatkärlek till sommarpratarna, mysigt om det är rätt person men tvingades lyssna på alla tråkiga gubbar när jag var barn och det var ju döden! 

Tycker det fanns flera på pappret intressanta personer med på årets sommarpratslista. 

Rickard Söderberg, som inte var gay nog för Migrationsverket och verkar vara en himla trevlig person. Sara Sjöström, skulle vara spännande att höra hur hennes ungdomstid var. Eller hon ärväl typ ungdom fortfarande. Dagny Carlsson, 105 år gammal och Supercool, kommer lyssna med mina största öron på allt hon har att säga. Linnea Cleason, handboll och feminism. Tycker hon är så häftig! 

Fem vad jag hoppas på år säkra kort. Vilka fler bör jag lyssna på? 

0

4 kommentarer

  • happy

    Visst var det ett starkt startfält!?!
    Jag kommer lyssna på Ulf Ekman, för religion och tro är så främmande för mig. Richard Tellström för hans mycket intressanta inlägg i Historieätarna. Lyssnarnas sommarvärd för då kanske hjärtat kommer gå sönder lite och Moa Herngren som kommer prata familj och bonusfamilj – ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och slutligen Tarja Halonen, en stark kvinnlig president!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.