Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Upp och ned och hit och dit 

Kanske låter det som att mitt äktenskap är en katastrof på väg ut för ett stup. Och så är det ibland. Och bloggen är en ventil där jag spyr ur mig i affekt. Men jag sticker inte under stol med att vi har en svacka nu. En svacka vi jobbar oss genom. Vi är fast i konstiga roller och vanor ingen av osa trivs med. Så vi kommunicerar och gör saker på nya sätt.

I tisdags kväll så tog V med sig Nils på äventyr och jag fick tid hemma för något underbart. 


Jag gillar, trots mitt bristande tålamod, att pyssla. Lixom få till ett unikt hem som inte alla har. Personligt lixom. Och jag har stört mig på krukorna i vårt sovrum länge nu. Så efter någon månads letande har jag köpt lerkrukor som jag målar. Resultat visas senare. 

Det var i alla fall ljuvligt att få vara hemma och pyssla på själv. Älskar färg och att måla. Lixom njuta av tystnad och egna tankar. Inget ansvar förutom att jag inte ska spilla färg på köksbänken. 

2 kommentarer

  1. Vilken fin gest, att få tid att göra det Du mår bra av! Jag hoppas att ni fortsätter göra det för varandra <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑