Girlytalk

En dålig människa 

Den senaste veckan snittar jag fyra timmar osammanhängande sömn per natt. Jag är knäckt! Huvudvärk, blodsocker som är helt utom kontroll, mår illa, ont i kroppen men framförallt blir jag en dålig människa. 

Ledsen, arg och tålamod som en, jag vet inte, bäbis med tandvärk? Blir arg på Nils för det mesta. Har inget tålamod med någonting. Försöker söva tre min max! Sen blir jag sur. Skiter i att ge honom mer macka när han kastat den på golvet och orkar absolut inte sysselsätta mig med Nils. Han får pilla på själv så tröstar jag när det går åt pipsvängen. 

Jag vet att jag har bloggläsare med barn som sover betydligt sämre än Nils och gjort betydligt längre. Hur överlever ni? Ge mig era bästa tips! 

0

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.