Girlytalk

Jag orkar inte se tillbaka 

Det var Natalia som först visade mig Year compass och jag älskade den från första stund. 

Men i år orkar jag inte se tillbaka. Jag hör andra som fått barn i år som säger att det är det bästa året i deras liv. Så känner jag inte alls. Jag har mått illa. Hade tre bra månader över sommaren och sedan sa min syster upp kontakten med mig och det hela utvecklade sig till en Konflikt även med pappa. Jag vet att tillbakablicken handlar om att stänga men det känna för färskt. 

Däremot gör jag planer för 2017 som ser ut att innehålla massa skoj: två resor till new York är bokade, två bäbisar och förhoppningsvis fler som blir gravida (alltså de vill bli gravida), en härlig sommar i Italien (åh som jag längtar hem) och så har jag tänkt att Nils ska sova hela nätter och lära sig gå.

Idag åker vi till Sthlm och imorgon kommer min årsresumen upp på bloggen. Vi hörs! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.