Girlytalk

Dåligt! 

Minns ni att jag köpte en förlossningspresent till mig själv? 

Ett armband från Sophie by Sophie med Nils månadssten. 


Så himla nätt och fint men för mig var det dyrt. 1000kr! Jag är ingen smyckes-människa och tycker att 1000kr är dyrt (inte bara för smycken utan det är mycket pengar). 

Så kom armbandet och jag satt på mig det. Efter ca 10 timmar ramlade det av. Jag skulle bara öppna bildörren och armbandet ramlade av. En länk hade lossnat. Jag mailade dem och fick svar direkt att de skulle fixa armbandet. 

Det tog sin tid men jag fick tillbaka ett helt armband och satte glatt på mig det. Det är perfekt och verkligen min stil. Men efter ännu färre timmar ramlade det av igen. 

Det är länk där Sophie by Sophies logga sitter som går sönder. Så jag mailade och sa att jag ville ha pengarna tillbaka. Inget svar på en vecka då jag mailade igen. Då fick jag svar. Att jag skulle få pengarna tillbaka. 

Jag tycker att den här typen av fel är oacceptabla på smycken i den här prisklassen utan något man kan vänta sig av smycken från hm. Jag känner mig himla besviken på Sophie by Sophies smycken och skulle inte rekommendera dem till någon eller köpa deras andra smycken. 

Men jag köpte något annat i present till mig själv. Vad avslöjar jag snart! 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.