Girlytalk

40 liter räcker gott och väl

Det finns massa tips på hur Man bäst reser med barn och jag tänker mig att det där är ganska individuellt med hur barnet är och sover och äter etc. Men här kommer ett tips från mig också. Packa lätt och använd ryggsäck. 


Jag har en go bit från haglöfs som rymmer 40 liter, den är alltså inte jättestor men räcker gott och väl till mig och Nils om jag packar smart. Blöjor tog jag bara med mig några få och köpte sedan i Sthlm. Vi har kunnat tvätta en gång och bäbiskläderna sköljer jag upp om de inte är nedbajsade. 


Det jag gillar med den här ryggan är att den går att öppna som en väska också, inte bara i toppen. 
När jag bär på ryggen så kan jag ha vagnväskan, där vi packar ihop vagnen under flygningen under vagnen, men ändå ha händerna fria för Nils. Just nu är han i en fas (jag hoppas väldigt hårt att det är en fas i alla fall) där han inte vill ligga i vagnen. Han kan ligga ensam i ett rum på ett fårskinn så jag antar att han trots alla leksaker som hänger i vagnen vill se mer. Dock väldigt jobbigt för min rygg och omöjligt att bära barn om man samtidigt ska bära en väska. Vi måste börja med bärsele, men samtidigt så ser jag gärna att han kan ligga i vagnen så att vi kan promenera längre sträckor.
Ryggsäcken är ganska kort i ryggen och passar mig med mina 157cm. 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.