Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Kroppen och kläder 

Som ni säkert minns är jag inte helt nöjd med mina bröst (och min kropp) för tillfället. Och så letade jag efter T-shirts med bra kvalité. Ju längre tiden går och ju närmare hösten kommer, under 20 grader här just nu men det kommer stiga, så inser jag att i princip inget i garderoben passar mig. 

Och min kropp förändras fortfarande. Nu har jag börjat träna. Promenader och styrketräning. Jag har ju en allvarlig bäckenbens skada så det kommer dröja innan jag får göra mer men styrkan känns bra. Min kropp känns som om den långsamt kommer tillbaka. Den blir starkare och känns mer som min igen.

Brösten blir tyvärr bara hängigare och hängigare men med en stark kropp är det lättare att leva med. 

Det jag ville komma till är att jag gjorde tvärtom. Köpte billiga basplagg från hm och tänker att när kroppen är i något stabilt läge så får det bli dyrare kläder. Och så ska det bli storrensning av garderoben. 

2 kommentarer

  1. Jag har tänkt samma sak i ett år, snart ser jag ut som innan igen men ett år senare är alla mina kläder alldeles för stora! Så köpa nytt och acceptera att det här kanske är mitt nya stabila läge eller köra vidare på för stort och vänta på kilona kommer tillbaka? Svårt beslut!

    • alex

      12 augusti, 2016 at 20:09

      Ja jag känner mig helt förvirras och det tröstar mig inte att du också gör det. Så svårt att veta hur man ska tänka? Vad tänker kroppen lixom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑