Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Mad baby och mad men

Här om dagen hade Nils en dag när han tyckte att det enda stället som var gott nog åt honom var min famn. Först stressade det mig och jag försökte flera gånger lägga ned honom på olika ställen men det gick inte så tillslut satte jag mig bekvämt i soffan med honom i famnen och satt där i sju timmar. Jag njöt faktiskt av mitt eget personliga lilla värmeagregat och att han ville vara så nära. 

Samtidigt såg jag mad men. Alltså serien jag hört så gott om men jag fattade ingenting. Visst läckert med alla tidstypiska kläder och så där men handlingen? Tre män ligger med alla kvinnor de ser och alla kvinnor gör allt för att vara snygga. Någon som sett serien och kan berätta vad den handlar om och om den är sevärd? 

4 kommentarer

  1. Känner igen det där, både myset med att “sitta fast” med en bebis i soffan och förvåning över att Mad Men blivit så populär. Har börjat se det tre eller fyra gånger men fattar verkligen inte tjusningen. Ett gäng as, ett gäng fån, några korkade mähän däremellan och snygga kläder. Jaha ja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑