Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Tv-tips: the Island

Apropå öde ö så finns det nu ett program på svtplay som heter The Island. Der kan vara ett av de sjukaste program jag sett. Det är två öde öar, en för kvinnor och en för män och sedan ska de överleva där i sex veckor. (Lite som Robinson fast mer hardcore). 

Tanken är att se vilka som klarar sig bäst, män eller kvinnor. Råstyrka eller list. Det är precis så sexistiskt och puckat som det låter. Och faktiskt ganska underhållande. 

  
Själv blir jag helt utmattad av värme, ingen sömn och ingen mat så jag tror att jag hade strukit med direkt. Jag hade också blivit vansinnig på alla puckon jag skulle behöva samarbeta med. Nej jag är ingen Robinson crouse. 

Däremot tänker jag mig att Linnea skulle vara grym på sånt. Överleva på en öde ö. Tänker mig att hon är både stark och smart och skulle ta kommandot över situationen. 

Vad säger ni? Skulle ni kunna överleva på en öde ö? 

6 kommentarer

  1. Jag skulle aldrig klara mig på en öde ö. Alla äckliga djur och småkryp, ingen mat, ingen toalett. Jag är alldeles för bekväm av mig ?

  2. HAHA så roligt! Kan knappt tänka mig något som skulle passa mig sämre. Skulle typ ge upp och gräva ner mig själv direkt. haha

    • alex

      15 juni, 2016 at 18:56

      Det var en kvinna som gav upp första natten pga skrynkliga fingrar av regn. Jag hoppas jag kan stå ut lite längre än så 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑