tips

Paket och pappas pengar 

Paket från Sverige! Det betyder nästan alltid goooooodis! Har hällt upp det i en skål men är så där sugen…

  
I glaset har jag Sprite mynta, som är ny smak tror jag. Den smakar exakt som vanlig Sprite. Fattar ingenting. 

Det jag egentligen vill tipsa er om är världens bästa barnprogram i alla fall för vuxna: Pappas pengar. 

Det handlar om världens rikaste man (Johan ulvesson) och hans son bröli (Olof wretling) som är 23 år och extremt curlad. Nu vill bröli lära sig att stå på egna ben och pappan är inte sen med att hjälpa till på alla sätt möjligt. Bröli lär sig städa, åka buss, hitta lägenhet och som ni kanske förstår är vägen inte direkt spikrak. Jag skrattar så jag gråter! (Skickar ett lite extrastarkt tips till Escaping reality för jag tror detta är din humor). 

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.