Girlytalk

Slösar min tid 

Just nu jobbar jag ju 50% vilket i princip innebär att jag jobbat mellan 8-11:30 varje dag och, om vi ska vara helt ärliga, gör ganska lite. Men det är skönt att komma ut och träffa folk och tänka lite! 

Hur som helst så åker jag därefter hem och äter lunch. Till lunch kan jag äta lite mer än till middag och är oftare hungrig då så jag försöker äta mycket! Sedan hamnar jag i soffan och slötittar på något dåligt på TVn och kanske somnar en stund. Sedan blir klockan 17 och jag lagar och äter middag. Ibland kan jag gå en promenad på kvällen men jag måste ta det lugnt och jag får absolut inte göra av med mer kalorier än jag får i mig! 

Vid nio går jag och lägger mig och läser och 22 har jag alltid somnat med boken i handen och lampan tänd. 

Dit jag vill komma är att det känns som att jag slösar bort min tid. Jag borde åtminstone träna eller läsa intellektuella böcker eller baka och laga nyttig mat. Men jag bara vilar, äter och ser på tv. Så långt från mig själv jag kan komma. 

Men i veckan åkte vi och planterade blommor och grillade. Det var en bra dag. Jag älskar känslan av att “ta vara på tiden” vad nu det betyder. Göra något lixom. Åh vad jag längtar till den här graviditeten är över! 

   
 

0

2 kommentarer

  • Escaping Reality-ett nytt liv

    Det är ju såklart min halvfullt-glas-tanke (som är lättare att ha när man inte är den som har det jobbigt) men från vad du skriver tycker jag inte att du slösar tid. Du tar hand om dig på det vis du behöver just nu, vila, mat och avkoppling, och du gör det för att ta hand om barnet och förbereda dig själv både fysiskt och mentalt för att bli förälder. Det är mycket viktigare än träning och bakning!

    • alex

      Tack för en, som vanligt, klok kommentar. Självklart ligger det i min inställning och jag ska försöka njuta lite mer av lugnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.