Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Sova med bh?

Ja alla ammande mammor som jag antar läser min blogg, jag har en fråga till er: sover ni med amningsbh? 

Själv föredrar jag att sova utan bh men med amningen så kanske det läcker? Är mer bekvämt? Vad vet jag. 

Ska man köpa någon mjuk amningsbh att sova i eller kan man sova i en vanlig? 

8 kommentarer

 1. Jag sover utan eller i ett mjukt linne, bh blir för obekvämt och det stoppar ju inget läckage ändå. Jag kör med liten handduk lätt tillgänglig istället, att stoppa i linnet eller lägga över läckande bröst.

 2. Inte varit gravid eller ammande, men vet många tjejer i min omgivning som valt att sova med bh när de ammade. Det finns en på Apoteket (https://www.apoteket.se/produkt/carefix-comfort-bh-1-st-206226/) som de rekommenderat.

 3. Jag brukade ha BH utan bygel + skydd nar jag sov 🙂

  • alex

   1 april, 2016 at 07:35

   Jag har sett typ amningstoppar, mjuka sportbhar typ, de tänker jag kan vara sköna att sova i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑