Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Kom nu då!

  
Jag längtar så mycket efter sommaren! Efter barnet kanske ni tror men nej! Jag längtar efter bara ben, glass, flipflop, bada, svettas och bara sitta i solen. Längtar också efter sallad, färska bär, melon, ja ni vet? Sommarsmaker. 

Det finns fortfarande ingen längtan efter barnet men däremot en stoooor längtan efter att inte vara gravid! Man är verkligen gravid i en evighet när man inte mår bra, annars också kanske? 

Nu verkar det ha blivit vår på riktigt här med runt 15 grader varje dag så nu kan väl sommaren bara komma! 

2 kommentarer

  1. Jag håller med, kan det inte bara bli sommar nu? Eller iallafall ordentlig vår, hittills har det varit kallt och grejer. Jag längtar efter att dra på vårjackan (med tanke på svenskt sommarväder kommer jag säkert kunna ha den hea sommaren också) och äta jordgubbar till lunch!

    • alex

      26 mars, 2016 at 09:17

      Ja och i Sverige längtar jag alltid efter att sätta på mig de nya gympa skorna. Här har jag kunnat ha dem ett tag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑