Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Baksmällan 

Oavsett om jag reser i samma tidszon eller inte drabbas jag av något som kan liknas vid en baksmälla. 

Idag sov jag till 12:30 (gick bara upp för frukost) och är helt slut och mossig i huvudet fortfarande. Jag sov riktigt dåligt de sista nätterna på semestern, var uppe och kräktes och hade svårt att somna om, så jag tror att sömnen var välbehövlig. 

Har ingen lust att göra något alla utan vill mest bara sitta framför TVn, men ska tvätta och ta en promenad iaf. Laddar upp med något jag faktiskt varit sugen på: 

  
Halvlöskokta ägg! 

Jag tror också att baksmällan beror på att jag umgåtts med 17 andra och upplevt och gjort saker typ dygnet runt i över en vecka så nu när jag är ensam så varvar kropp och hjärnan ner. 

4 kommentarer

  1. Jag drabbas ofta av social baksmälla. När jag varit iväg på något riktigt roligt, levt som i en bubbla och haft härliga människor runt omkring mig. Det är bara att detoxa och för mig, att tillåta mig att vara nere – så brukar det bli bättre efter någon dag =)

    • alex

      14 mars, 2016 at 18:09

      Ja det kanske är mer så. Ja det är bara att andas, läsa och ha det tyst. Alternativt se iq-befriad tv.

  2. Jag känner igen den där känslan, händer mig ofta om det varit för mycket liv och rörelse runt mig för länge. Jag behöver lugn och få vara själv ibland, är det socialt liv och aktiviteter hela tiden blir jag också “bakfull”, får huvudvärk och börjar må illa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑