Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Inte en bra måndag 

Igår kräktes jag väldigt mycket på kvällen, så mycket eller om det var så kraftigt att jag tappade känseln i armarna och kände obehag i dem under natten. Något i halsen sprack och jag har “hostat” hela natten. Ingen kvalitets sömn med andra ord.

Då blir tyvärr dagen efter sällan bra. Tog mig igenom möten på förmiddagen och har jobbat hemma på eftermiddagen. Men kroppen gör ont, ont i magen, inte speciellt bra i magen och jag oroar mig för att mina inre organ tar skada. Jag tänker tarmarna och magsäcken. 

  
Imorgon ska jag samordna en konferens och behöver vara på topp. Lite mer jobb och sedan blir det horisontalläge i soffan. Har ni några bra serietips? Eller kanske tips på vad jag ska blogga om för det börjar bli tjatigt att blogga om att kräkas även för mig? 

4 kommentarer

 1. Kära du, fan vad jag tycker synd om dig!
  Serietips: Love, nya Netflix-serien.
  Blogga om: distans-vänskap. På tyska finns tydligen ett ord för det “fern-freundschaft”? Det pratas/skrivs mycket om distansförhållande, men inte lika mycket om vänskap på distans… Något jag själv tänkt blogga om!

  • alex

   22 februari, 2016 at 20:03

   Tack! Tyska Netflix är så jäkla efter, u-land när det kommer till serier. Tar ju tusen år för dem att dubba allt.
   Bra tips! Det ska jag blogga om. Får vi se om vi tycker/tänker lika.

 2. Natalia och jag har sett Jane The virgin, en parodi på brasilianska/mexikanska telenovas, skruvad, söt och rolig. Kanske även finns på tyska Netflix?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑