Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Saker som är positiva med att ha lämnat Sverige:

 • Melodifestivalen: jag är verkligen inget fan av denna cirkus som håller Sverige i ett järngrepp februari och mars, masspsykos? 
 • Beck/Wallander/Falk: de där värdelösa filmerna som visas på fyran på söndagar, det är inte bra! 
 • Väderfokus: svenskar pratar alltid om vädret och lägger så mycket fokus på väder, jag vet inte om vi har så mycket bättre väder här men är det fint är man ute, regnar det är man inne! 
 • Politisk korrekthet: här kan man dricka öl en torsdag till middag eller klä sitt barn helt i rosa, eller inte! Man kan göra precis som man vill utan att det alltid ska bli en diskussion eller debatt eller tävling i vem som är mest PK. 
 • Man kan få vård: här är det inte vårdköer utan det är fullt med små mottagningar som samarbetar med sjukhusen. Vill du ha vård är det inte telefonkö, kö för att få tid, kö för remiss och sedan ännu mer väntetid utan även sjukhusen är till för vår service. 

4 kommentarer

 1. Håller med om allt förutom de två första punkterna, jag är förtjust i både mello (inte för att den är bra, utan själva grejen med fredagsmys och kompishäng) och svenska deckarserier. Älskar Beck, haha! Jag är iof inte väldigt kräsen när det kommer till film och tv.

  • alex

   7 februari, 2016 at 22:05

   Då kan jag erkänna att jag faktiskt såg Mellon igår och tyckte att det var bra med Gina och Petra som programledare, fart och humor det gillar jag! kanske får revidera listan.

 2. Håller med om hela listan, du lyckades få ner alla saker jag inte gillar med att vara tillbaka i Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑