Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Min första (och kanske sista) magbild

Så här ser min mage ut: 

  
För 20 veckor sedan hade jag mer markerade magmuskler men annars ser magen likadan ut. Jag är alltså halvvägs i min graviditet och magen är lika platt som innan. Det betyder ju alltså att mina organ som redan fyllde ut min bål till 100% nu delar rum med en unge som är typ 22 cm från huvud till rumpa och väger 250 gram. 

Jag har aldrig velat ha en stor mage men iom att jag har diabetes och att barn till en mamma med diabetes ofta blir stora och jag är liten så har jag alltid trott att jag skulle få en mage direkt. Nu börjar det dock bli löjligt och framför allt gör det ont. Det är rör trångt och barnet trycker på alla möjliga organ. 

Min barnmorska säger att magen bara kommer explodera en dag och jag hoppas att det händer typ i natt. Även om det känns lite nervöst och obekvämt. 

2 kommentarer

  1. Blir spännande att se hur snabbt det går när magen börjar växa! Jag kan tänka mig att det är obekvämt, alla organ måste ju tryckas ihop innåt ännu värre än när man har mer mage.

    • alex

      26 januari, 2016 at 09:00

      Ja! Och jag kräks ju fortsatt men nu tror jag att det är för att magsäcken blir överfull av ett kex. Tror magen kommer explodera som en ballong!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑