Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Drömreslista

På kanske den bästa resebloggen av alla fanns det en bucketlist för resor som inspirerade mig. När passar det egentligen bättre att drömma än nu i mörka december? Så här kommer min bucketlist för just resor:

– Åka till Tobago, eller en annan paradisö och bara ligga på stranden och snorkla och läsa böcker.
– Uppleva Nya Zeeland, så långt bort men det verkar vara så likt men ändå olikt västeuropa.
– Se mer av USA. USA är ju ett helt fantastiskt land och jag har varit på västkusten och i New York men jag skulle vilja se mer av det “gamla USA”, prärien, bergen, små hålor på landet, Chicago men svenskbygden osv. USA bjuder ju också på så himla många olika kulturer blandade tillsammans.
– Se körsbärsblommorna blomma på den japanska landsbygden, Tokyo verkar ju supercoolt men det är så sjukt mycket människor där, någon lite mindre stad och sedan landet skulle vara häftigt att se!
– Åka slalom i Japan skulle jag också vilja prova på, Japan sägs ha fantastisk skidåkning för den lite mer erfarna åkaren.
– Åka på safari i Tanzania, detta tänker jag mig är perfekt att göra med barn som är lite äldre.
– Sydafrika, jag är så fascinerad av Sydafrika och all historia som finns där så dit bara måste jag åka någon gång!

Om vi tar resmål som är lite närmare så skulle jag vilja se:
Irland och Skottland, för naturen.
Bila längs södra Frankrikes kust.
Se norra Portugal.
Uppleva Prag.
Gå genom koncentrationsläger i Polen.
Öluffa i Grekland, detta gjorde vi som barn, men det skulle vara så härligt att göra igen. Lite närmare än Tobago.

Trinidad and Tobago

Ja det är inget fel på drömmarna iaf. Jag hoppas att vi kan åka på en solresa i typ November nästa år, kanske blir det Tobago då?, med vår nya familjemedlem och oss själva. Jag tror att det kan vara bra att komma bort lite och få andas. Men det beror så klart på en massa saker som jag inte kan styra, men jag drömmer.

 

4 kommentarer

 1. Åh vad härligt! Resedrömmar…
  Japan – har inte testat skidåkningen, men har också hört att den är grym (för grym för min begränsade kompetens på området!) Men Tokyo är häftigt för trots alla människor så känns det inte trångt. Takayama är en liten “samurajby” halvvägs uppe i de japanska alperna. Tågresan dit är magisk i sig, och jag kan tänka mig att den är vacker även i april – jag var där i november när träden sprakar i färger =)

 2. Vilken härlig bucketlist! Tobago har jag också kikat på i veckan, skulle vara så skönt att bara få slappa under vajande palmer mellan snorklingpassen 😉

  Jättekul att jag kunde inspirera dig!

  Ha en riktigt härlig och God Jul

  • alex

   24 december, 2015 at 09:01

   Exakt det jag drömmer om också!

   Jag önskar dig en fantastisk jul, är avundsjuk på snön som jag antar att ni har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑