Girlytalk

Ensam och deppig 

Idag känner jag mig så deppig. Har drömt massa skumt i natt. Inga mardrömmar egentligen inte mer konstiga men “verkliga” drömmar. 

Jag och V hade en trevlig morgon innan han gick till jobbet. Vi lyssnade på radio och såg julkalendern. Jag somnade om en stund sen framför vinterstudion, så tråkigt med herrsidan på längdskidor, det finns ju inga bra svenskar! Drömde iaf ännu mer och känner mig nu ensam och deppig. Försöker lösa det med mat: 

  
Den ser också ganska deppig ut. 

Bloggen fungerar tyvärr dåligt också, Natalia som redan är superupptagen ska fixa det, hon är hjärnan i blogg-gänget. Iaf när det kommer till bloggen. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.