Girlytalk

Svenska barnprogram 

V säger att våra barn aldrig ska få se svenska barnprogram. Jag fattar inte alls hur han tänker? själv skrattar jag så jag gråter åt detta (men undrar om barn förstår humorn i det) och tycker det är så himla fint att de tar med provrörsbefruktning också. Så himla pedagogiskt och öppet!

Tyskar i allmänhet och V i synnerhet är extremt privata och pryda, förutom när de badar bastu. Då badar kvinnor och män tillsammans och alla är nakna. Jag är inte speciellt pryd men får en lätt överdos av snoppar i en tysk bastu.

4 kommentarer

  • Happy

    Min fyra åriga brorson berättade stolt att han bott på tre ställen. I pappas pung, i mammas mage och i huset han bor nu. Han hade absolut ingen fråga om hur han kommit från pappas pung till mammas mage… Så på något sätt funkar det ju 😉

  • Jennifer - svensk globetrotter i Finland

    Minns bastun i Lech i Österrike där vi var och hikade förra sommaren. Typ 7 olika bastus + bubbelpool – som var svåra att utnyttja pga alla nakna män. Jag satt i bastun med handduk men kände ju mig sådär bekväm när en äldre man kommer och sätter sig spring språngandes mitt emot….. :-))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.