Girlytalk

Kaosfredag och finbesök 

igår läste jag en rapport på jobbet och idag hade jag två föreläsningar. Även mina kollegor har läst rapporten och idag läste en annan kollega rapporten och frågade mig var sista kapitlet var. Jag hade noll minne av sista kapitlet men kollegan stod på sig, var är sista kapitlet! 

Rapporten är super hemligstämplad så jag fick panik. Rotade runt på alla kollegors bord och sprang runt i över två timmar, innan en kollega upplyste mig om att det sista kapitlet inte finns än. Tack gode Gud!! 

  
 
Nu är jag helt dödstrött och hemma med min bästa vän från Sverige och lösgodis, hörde ni det alla expats från Sverige: LÖSGODIS!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.