Tjejsnack by Alex

En del av Girlytalk

Gday mate! 

Vs projekt han jobbat med kommer ta slut tidigare än beräknat, eller mest troligen, han får veta helt säkert i veckan. Så jag sitter och googlar på resor till mitt absolut drömresmål: Australien. 

  

V är inte riktigt lina entusiastisk som jag, men det är han å andra sidan aldrig! Tänk om livet skulle falla sig så fantastiskt att jag fick åka dit så snart! 

För övrigt så strular min mage fortfarande. Är så trött och har huvudvärk men med imodium fungerar den hjälpligt. Blir nog till att ringa läkaren igen! 

Fy vilket tråkigt avslut på ett inlägg om ett så fantastiskt land som Australien, nu ska jag drömma mig vidare! 

2 kommentarer

  1. Åk dit! Australien är helt fantastiskt, jag älskar det. Vi var (är?) inne på att flytta dit men det är så sjukt dyrt att bo där bara. Men ta en månad eller två och res omkring där och jag kan varmt rekommendera att ni flyger via Shanghai och stannar till där i några dagar också 😉

    • alex

      16 september, 2015 at 10:45

      Åh Gu va avis jag skulle bli om ni flyttade dit. Fick sms från V nyss att projektet blir förlängt, skit också! Men V är glad så jag kan nog övertala honom att åka dit. Gäller att smida medan järnet är varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Tjejsnack by Alex

Tema av Anders NorenUpp ↑