I boken jag läser nu får man bara äga 20 saker, totalt. Jag gillar sånna där tankelekar för jag inser alltid att jag har för mycket saker, även kläder räknas in i de där sakerna och en förutsättning är att man inte behöver jobba. Undra vilka 20 saker jag skulle packa ned om jag var tvungen att välja?

1. Jeans, har nästan alltid jeans och tycker att det passar till allt.

2. trosor.

3-4. strumpor (ja strumpor räknas som två saker i boken).

5. bh

6. t-shirt

7. munkjacka.

8. Jacka.

9. Linser (det räknar jag som en, kanske lite fusk men jag MÅSTE ha dem).

10. Solglasögon.

11. Diabetes-sakerna.

12. En riktigt bra penna.

13. Superinbunden skrivbok.

14. Mobilen, ja jag skulle nog vilja ha den.

15. Laddaren.

16 . Någon form av roman.

17. Vigselringen

18. Förlovningsringen (försökte fuska och göra dessa till en men det kändes fel i hjärtat).

19. Bild på farfar.

20. Plånboken (med alla kort i, återigen kanske lite fusk men det är min tankelek så).

Det som är så skönt med en sån här tanke, är att man kommer på att sakerna är ganska oviktiga. Det är lätt att resa lätt när man inser att 20 saker är faktiskt allt man behöver (okej några extra par trosor och strumpor och så där kanske men ni fattar grejen). Jag tror också att detta är en bra övning att göra på sina barn eller sitt förhållande, vad behöver vi, max 20 saker eller vad behöver vårt barn, max 20 saker. Jag är så tacksam för att jag har mer än 20 saker, tack över huvudet, kärlek och trygghet inte minst.