Så nu är semestern slut och jag börjar jobba idag. Jag är alltid lite velig när det kommer till semesterns slut men jag tycker faktiskt att det känns skönt att få börja jobba igen. Jag jobbar dessutom bara fem veckor sedan är jag ledig igen. Men mer om det senare.

Precis som det var i skolan så tycker jag att hösten är en bra tid för nystarter (nu är det ju inte höst ännu men ni förstår) tycker egentligen att hösten är mer nystart än nyår men där är vi ju alla olika. Så nu har jag funderat på vad jag vill fokusera på under hösten och följande ska jag göra för att må bra:

Läsa mer än jag ser på TV.

Träna utomhus minst tre gånger i veckan (springa, cykla, promenera oavsett väder).

 

Jag funderar också på om jag ska sätta upp ett mål med matlagning/bakning men det blir så defust så det behåller jag som en dröm, att laga massa ny mat och baka mycket bröd. Det längtar jag efter. Kommer säkert bli en heldel kakbak också. Smarrigt!

 

Nu kör vi!